La Volta Ciclista a la Comunitat Valencia 2017 passa per la capital del Túria el diumenge

València Notícies | Redacció.- Este diumenge, 5 de febrer, es disputa la quinta etapa de la Volta Ciclista a la Comunitat Valenciana que té un itinerari de 130 km. Es preveu que al voltant de les 11:35 entren a València per la CV-30, avinguda dels Germans Machado fins a arribar a l’avinguda de la Constitució, després d’uns deu minuts aproximadament. Llavors continuaran en sentit a Tavernes Blanques fins a Nàquera-Serra i tornaran a València, al voltant de les 13:30 hores, a través de la rotonda de Mestre Rodrigo-Camp de Túria fins a arribar a la plaça de l’Ajuntament.También se celebra una marcha solidaria en bicicleta.

Una vegada que els corredors entren en el circuit urbà a les 13:50 hores, aproximadament, hauran de passar cinc vegades per la meta. Es calcula que l’hora aproximada del final de la carrera serà sobre les 15:00 hores.

Quant a l’operatiu de trànsit, des de les 8:00 hores del mateix dia 5 de febrer es tallaran els accessos a la plaça de l’Ajuntament i l’avinguda del Marqués de Sotelo per a realitzar els treballs de muntatge necessaris per a l’organització de la prova. Encara que les tanques s’hi començaran a col·locar a les 6:30 hores, els encreuaments estaran lliures fins a les 8:00 com hem indicat.

Es col·locaran tanques contínues en l’avinguda del Marqués de Sotelo, plaça de l’Ajuntament i Sant Vicent Màrtir, així com en les rotondes de la plaça de Saragossa, Eduard Boscà, pont del Regne i pont de Montolivet. En la resta de l’itinerari urbà es col·locarà cinta-tanca sobre el rastell, sense ocupar la calçada.

A fi que els vehicles puguen realitzar girs en les rotondes, s’hi habilitaran d’un a dos carrils. En este operatiu també s’organitzaran quatre passos de vianants a l’altura del carrer del Periodista Azzati, de la Sang, de María Cristina i a l’altura del carrer dels Drets amb Sant Vicent Màrtir.

Marxa solidària amb bici

A més, enguany es realitza una marxa solidària amb bicicleta en què es preveu una participació d’unes 500 persones. Esta carrera es fa entre les 12:00 i les 13:00 hores en un itinerari que comença en la plaça de l’Ajuntament, continua per Sant Vicent Màrtir, la Pau, General Tovar, General Palanca, Porta de la Mar, Colón, Xàtiva i Marqués de Sotelo. A este recorregut han de donar un total de quatre voltes.

 
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.