L’Agència de Seguretat i Resposta a les Emergència dota a les brigades d’emergència de nous vehicles

20151215_133357
image-282466

El director general de l’Agència de Seguretat i Resposta a les Emergències, José María Ángel, explica que s’ha dut a terme el lliurament de nous vehicles a “els nostres bombers forestals perquè puguen exercir la seua tasca diària i l’extinció d’incendis de la manera més eficaç i segura possible”.

Els huit vehicles estan dotats d’equipament de radi de la xarxa Comdes i s’ha carrossat per a obtenir una millor distribució de la càrrega i facilitar l’accés ràpid a les eines per a l’extinció d’incendis. També s’han adequat per a incrementar-los la capacitat de càrrega de 3.250 quilos, per al transport dels cinc components de la brigada d’emergència i els útils adequats a les seues funcions.

Els vehicles tot terrè de batalla llarga que s’han retolat en el Centre de Coordinació d’Emergències de la marca Nissan, model Navara Xe, s’han adquirit a través del catàleg de compra centralitzada del Ministeri d’Economia i Hisenda per un import total de 259.519,59 euros.

Aquests vehicles substituiran als actuals de major antiguitat que utilitzen les 34 briga-dónes anuals de la Generalitat i són similars a les anteriors “per criteri de manteniment de la flota i l’experiència en la seua utilització”.Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.