L’Ajuntament acaba les obres d’accés al Col.legi Públic Antonio Machado en Torrefiel

València Notícies | Redacció.- El regidor de Desenvolupament Urbà, Vicent Sarrià, ha anunciat hui que les obres de l’entorn del Col·legi Públic Antonio Machado, en Torrefiel, han finalitzat després de dos mesos d’obres. El pressupost d’execució ha sigut de 246.424 euros.

Sarrià ha recordat que esta actuació era reclamada des de fa més d’una dècada per l’AMPA del Col·legi i l’Associació de Veïns de Torrefiel, però la proposta mai va ser acceptada pels anteriors governs municipals. “Era un autèntic fanguer pel qual cada dia passaven més de 500 persones, entre escolars, els seus familiars i els veïns de l’entorn”, ha assenyalat Sarrià, “i ara disposen d’un accés digne i sobretot segur.”

urbanizacion-plaza-san-jeronimo-cp-antonio-machado

“Volem garantir millors accessos als més xicotets a través d’itineraris escolars, i millorar la seguretat vial per a totes les persones, especialment per als col·lectius més vulnerables com els xiquets, persones majors o persones amb alguna discapacitat”, ha assegurat Sarrià.

El regidor ha recordat que en un any ha millorat l’accés a molts centres escolars i s’ha intervingut en recuperació d’espai públic, amb ampliació de voreres i arbrat en tots els districtes de la ciutat. Actualment es troba en obres la peatonalització del carrer Pare Jofre, la qual cosa garantirà la seguretat de les persones.

Esta obra d’urbanització ha renovat l’espai íntegrament, tant en matèria de sanejament de pluvials com en jardineria. S’han plantat 18 nous exemplars arboris (Morus Alba –Fruit Less; Jacaranda Mimosifolia i Celtis Australis), i a més hi ha 783 m2 de noves voreres; 1.061 m2 d’asfaltat amb senyalització de diversos passos de vianants i 53 places d’aparcament per als veïns.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.