L’Ajuntament acaba les voreres del passatge de Ventura Feliu, al costat de Sant Vicent de la Roqueta

València Noticies | Redacció.- El regidor de Desenvolupament Urbà i Habitatge i responsable de les obres d’urbanització de la ciutat ha anunciat hui que han acabat les obres de construcció i renovació de voreres i asfaltatge al passatge de Ventura Feliu, prop del carrer de Sant Vicent i el monestir de Sant Vicent de la Roqueta.

ayuntamiento-de-valencia
image-423480

Les obres han sigut executades per la mercantil Sogeser SL i han tingut un cost de 33.415 euros. “D’esta manera”, ha assenyalat Sarrià, “els veïns del barri d’Extramurs podran caminar de manera segura per les noves voreres”.

El regidor ha recordat que en estos moments estan en marxa 10 obres de millora de l’espai públic en diferents barris de la ciutat, i que en el pròxim mes hi ha previst l’inici almenys de 15 actuacions més, algunes de les quals són inversions de pressupostos participatius, decidides pels veïns en consulta ciutadana.

A més, el delegat de Desenvolupament Urbà ha assegurat que els Servicis d’Obres d’Infraestrucura i Manteniment d’Infraestructures encarregats de la recuperació i manteniment d’espai públic a la ciutat “no sols esgotaran el pressupost de 9 milions d’euros inicial que se’ls va assignar, sinó que en la pròxima sessió plenària s’incrementarà en 400.000 euros per a dos nous projectes al Camí Reial i Sant Marcel·lí”.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.