L’Ajuntament actualitza el plànol dels carrils bici des la ciutat en la web i l’APP del Consitori

València Notícies | Redacció.- El Centre de Gestió de Trànsit de l’Ajuntament posa a la disposició dels valencians i valencianes un plànol actualitzat de tots els carrils bici disponibles de la ciutat. El plànol es pot consultar en l’enllaç següent: https://goo.gl/14KDdA.PArte de los itinerarios ciclista.

“Estem renovant les infraestructures del carril bici a la nostra ciutat, fent-ne de noves, i reparant aquelles que s’havien deixat sense cap atenció durant tants anys”, ha afirmat el regidor de Mobilitat Sostenible. Per a Giuseppe Grezzi, “fer de València un model de ciutat avançada, a la mida de les grans ciutats europees, passa per oferir alternatives de mobilitat sostenibles, que propicien un entorn amable, i on els diferents tipus de transport tenen la seua cabuda”. Segons ha apuntat el regidor, “el que cal fer, al mateix temps, és difondre les opcions de transport públic i bicicleta perquè tots els veïns i veïnes de la ciutat puguen triar”.

Així, dins de la pàgina web de l’Ajuntament es pot trobar un plànol que s’actualitza amb cada nova obra, o amb cada nou itinerari que s’obri als usuaris. La ruta de la pàgina web per a accedir a este plànol és www.valencia.es; a continuació, s’ha d’accedir a l’apartat de “Mobilitat”; després s’ha de seleccionar en la columna de l’esquerra la pestanya “Altres descàrregues” i, finalment, “Bicicleta”.

També es poden trobar, entre altres coses, consells d’utilització del carril bici i normes de circulació per a bicicletes. “La seguretat, tant dels ciclistes com de la resta de vianants és fonamental, i per això difonem unes normes bàsiques per a millorar la convivència entre totes les persones que interactuen en l’espai públic, també quan van en bici”.

Una altra possibilitat és consultar el plànol actualitzat a través de l’App València seleccionant “Mapes municipals” i la capa “Itineraris ciclistes”.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.