L’Ajuntament, amb el Club de Tenis Castelló

Club de Tenis

L’Ajuntament dona suport al 50 aniversari del Club de Tenis Castellón que comptarà amb la presència de tres dels millors tennistes del món. Roberto Bautista, David Ferrer i Pablo Carreño es donaran cita en un esdeveniment que ha sigut batejat sota el nom ‘Trio d’Asos’. A la presentació han assistit hui representants de la Federació Espanyola de Tennis i de la Federació de Tennis de la Comunitat Valenciana, el president del C.T. Castelló, Mario Molina, representants d’institucions i dels diferents clubs de tennis provincials. L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha destacar l’aposta de la ciutat per l’esport com a atractiu turístic i reputacional per a la capital La Plana.


 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.