BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

L’Ajuntament, amb el Club de Tenis Castelló

Club de Tenis

L’Ajuntament dona suport al 50 aniversari del Club de Tenis Castellón que comptarà amb la presència de tres dels millors tennistes del món. Roberto Bautista, David Ferrer i Pablo Carreño es donaran cita en un esdeveniment que ha sigut batejat sota el nom ‘Trio d’Asos’. A la presentació han assistit hui representants de la Federació Espanyola de Tennis i de la Federació de Tennis de la Comunitat Valenciana, el president del C.T. Castelló, Mario Molina, representants d’institucions i dels diferents clubs de tennis provincials. L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha destacar l’aposta de la ciutat per l’esport com a atractiu turístic i reputacional per a la capital La Plana.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.