BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

L’Ajuntament aposta per integrar i visibilitzar les persones bisexuals

València Noticies | Redacció.- La regidora d’Igualtat, Isabel Lozano, ha explicat que l’Ajuntament donarà suport demà al Dia Internacional de la Visibilitat Bisexual i farà costat a la campanya del Col·lectiu Lambda que té per objectiu que l’any 2016 siga l’any en què es done especial visibilitat a este col·lectiu.

cartel-del-evento
image-422858

Així, l’Ajuntament es compromet a posar en marxa una sèrie de mesures que afavorisquen la sensibilització de la realitat de la bisexualitat en tots els àmbits fent especial èmfasi en el familiar, educatiu, cultural i laboral.

Per exemple, fer programes de formació en diversitat sexual i de gènere per a dotar d’eines les persones bisexuals i les associacions que treballen en este àmbit i així aconseguir una major inclusió social, o donar suport a programes educatius per a combatre la bifòbia, el monosexisme i el binarisme de gènere que ajuden a visibilitzar la realitat bisexual a la diversitat.

Una altra mesura serà penjar demà, dia 23 de setembre, i amb motiu del Dia de la Visibilitat Bisexual, una pancarta des del balcó de l’Ajuntament per a combatre l’exclusió i la marginació amb què les persones bisexuals es troben sovint quan es qüestiona la seua orientació sexual i es percep com una fase o es pensa que estes persones no volen reconéixer la seua homosexualitat o, fins i tot, com una pràctica viciosa.

“Les institucions hem de treballar en pro de la igualtat legal i social de totes les persones, independentment de la seua orientació i del seu gènere. Cal treballar perquè ni les conviccions morals ni ideològiques siguen un obstacle en l’avanç de la igualtat i la democràcia. La igualtat social i real de les persones bisexuals és hui dia una assignatura pendent que hem d’abordar amb decisió”, ha assegurat Lozano.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.