L’Ajuntament aprova la restauració de la maqueta de la Llotja

València Notícies | Redacció.- La Junta de Govern Local ha aprovat hui el contracte per a realitzar els treballs de restauració, neteja i reparació de la maqueta de bronze de la Llotja, que es troba a la plaça de la Companyia, en les proximitats de la Llotja. La maqueta també incorporarà, després de la restauració, el sistema de lectura braille a la base de la maqueta perquè les persones invidents puguen accedir a la informació.Ayuntamiento de Valencia.

“El Govern de la Nau està fent un esforç permanent per corregir totes aquelles necessitats dels museus i monuments municipals relacionades amb l’accessibilitat”, ha exposat la regidora de Patrimoni i Recursos Culturals, Glòria Tello, que ha continuat, “la incorporació del braille a elements com esta maqueta de la Llotja ens permet incidir en eixe camí de millora de l’accessibilitat al patrimoni històric de la nostra ciutat”.

El contracte administratiu de servicis s’ha realitzat amb l’empresa Maquetas Manuel Real i té un import total de 16.698 euros, IVA inclòs, que es finançarà a càrrec del Pressupost de Despeses per a 2017. El termini d’execució s’ha establert en dos mesos des del moment de l’adjudicació.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.