L’Ajuntament arreplega per a Castelló el títol de Ciutat Amiga de la Infància atorgat per Unicef

27-11-2018 L'Ajuntament arreplega per a Castelló el títol de Ciutat Amiga de la Infància atorgat per Unicef1

 

El regidor José Luis López destaca que el guardó és un orgull i un reconeixement a l’esforç del Govern municipal per situar a la infància i l’adolescència en el centre de l’agenda política

 

El regidor de Benestar Social i Dependència, José Luis López, ha arreplegat aquest matí en el Palau d’Exposicions i Congressos d’Oviedo el reconeixement que Unicef ha atorgat a Castelló com a Ciutat Amiga de la Infància, un segell que posa en valor el compromís i l’esforç que ha realitzat l’Ajuntament de la capital de la Plana per situar a la infància i a l’adolescència en el centre de la seua agenda política.

López, acompanyat per la cap del negociat de Família i Infància, Mar Mulet, i en una cerimònia encapçalada pel president d’Unicef a Espanya, Gustavo Suárez, ha mostrat la seua satisfacció pel guardó i ha destacat que el mateix “és un orgull per a tota la ciutat” i “fruit del resultat del treball i implicació de diverses àrees conjuntes de l’Ajuntament per donar veu a les necessitats, les prioritats i els drets dels xiquets i xiquetes com una part integral de les polítiques, els programes i les decisions públiques”.

El regidor de Benestar Social ha afirmat que amb aquest reconeixement “el Govern municipal veu satisfet un repte important i veu recompensat l’esforç que estem realitzant pel benestar dels més xicotets de la nostra ciutat i per la lluita dels seus drets”. Entre les iniciatives que ha dut a terme el municipi pota obtenir aquesta distinció destaquen la creació i engegada el Consell Municipal de la Infància i l’Adolescència i l’elaboració del primer Pla Local d’Infància i Adolescència 2018-2022, dotat amb set milions d’euros per a millorar l’oci, l’educació i la convivència.

La cerimònia de lliurament de reconeixements també ha comptat amb l’alcalde d’Oviedo, Wenceslao López, com a amfitrió de l’esdeveniment, i la consellera de Serveis i Drets Socials del Principat d’Astúries, Pilar Varela, entre altres autoritats. Amb aquest guardó, Castelló entra a formar part de la xarxa de Ciutats Amigues de la Infància que en l’actualitat està integrada per un total de 274 municipis a tota Espanya.

 
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.