Emprenedoria s’escriu en femení

 

Castelló CREA innovació

La regidora Patricia Puerta anuncia un curs gratuït de formació especialitzada per a potenciar el lideratge femení

 

Castelló Crea, l’Agència de Desenvolupament Local (ADL) de l’Ajuntament de Castelló, organitza un curs de formació gratuïta especialitzada titulat Lideratge en femení: Coaching per al desenvolupament de competències de comunicació d’alt impacte en femení, que s’impartirà els pròxims 3,10 i 14 de desembre per a potenciar la comunicació dels projectes d’emprenedoria (és necessari participar els tres matins).

Aquest curs de formació especialitzada, que dirigirà l’especialista internacional en coaching executiu i d’equips Ofelia Santiago, va dirigit a dones emprenedores, amb o sense projecte empresarial, ateses en el Servei d’Emprenedoria de l’Ajuntament de Castelló.

La regidora d’Impuls Econòmic i Ocupació, Patricia Puerta, ha citat com a objectius d’aquesta proposta formativa que “les emprenedores adquirisquen la seguretat i soltesa necessàries per a desembolicar-se davant qualsevol situació d’intervenció interpersonal, millorant la seua capacitat de persuasió, aconseguint transmetre a l’altre, les seues idees amb claredat i convicció així com conéixer i gestionar adequadament les variables verbals i no verbals de la comunicació, per a assegurar una eficaç transmissió dels missatges”.

Així mateix, afig l’edil Patricia Puerta, també es pretén “potenciar l’autoconeixement, l’autogestió emocional, l’autocontrol i les habilitats persuasives, per a augmentar l’impacte de la nostra comunicació”. I, finalment, dominar les tècniques d’oratòria per a elaborar i executar un discurs lògic, coherent, interessant, emocional i d’alt impacte, que ajude a l’emprenedora a aconseguir els seus objectius.

El taller inclou la posada en pràctica de l’elaboració i execució d’un missatge, aspectes claus de la comunicació verbal i no verbal, comunicació emocional, una autoscopia amb l’enregistrament de l’emprenedora durant l’execució d’un discurs referent a la seua àrea d’emprenedoria o projecte, i una anàlisi conjunta amb el coach i feedback.

L’aforament màxim per grup és de quinze alumnes i la durada del curs serà de deu hores dividides en tres sessions. La primera tindrà lloc el dia 3 de 10:00 a 14:00 hores, i la segona i tercera sessió els dies 10 i 14 respectivament de 10:00 a 13:00 hores. Una vegada inscrites, les participants hauran d’assistir els tres matins.

Per a més informació es pot cridar al telèfon 964371445 o enviar un correu electrònic a emprendimiento@castello.es. També es pot accedir al link d’inscripció a través MailScanner ha detectado un intento de fraude en la siguiente pgina web “goo.gl”. No confe en esta pgina web: https://goo.gl/forms/byhg5dho6i28op7r2

 

 
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.