L’Ajuntament comença el pla per dotar d’espais de joc infantil al barri del Carme

ayuntamiento valenciaParcs i Jardins inicia el procés de licitació del condicionament de la Plaça del Centenar de la Ploma i intervindrà en el Ficus macrophylla monumental existent en l’entorn

La regidoria de Parcs i Jardins ha iniciat el procés de licitació de la intervenció en la Plaça del Centenar de la Ploma, situada  entre el carrer de Raga i el carrer de Morella. La intervenció completarà la zona infantil preexistent a la plaça i llevarà els obstacles existents a la plaça, bàsicament els murs de formigó, amb l’objectiu de facilitar el joc de xiquets i xiquetes en tot l’espai de la zona infantil.

La regidora de Parcs i Jardins, Pilar Soriano, ha dit que “la manca d’espais de joc infantil a Ciutat Vella és gran. Per això són importants este tipus d’intervencions. Amb l’obra que ara iniciem en la plaça del Centenar de la Ploma, més alguna altra  prevista, actuem per reduir este dèficit històric”.

 

Així, s’ubicarà un multi-joc infantil i un altre individual, amb el corresponent paviment de seguretat i completat amb una font per beure. Per les característiques de la zona on s’ubica la intervenció, el Centre Històric de València, s’ha hagut d’obtindre l’informe favorable de la comissió municipal de Patrimoni. Una vegada superats tots els tràmits, el projecte ha sigut aprovat per la Junta de Govern Local, i ara començarà la fase de la seua contractació.

 

La regidoria de Parcs i jardins també té previst intervindre en el Ficus macrophylla monumental existent en l’entorn. Es col·locaran cartells indicatius de les zones de socialització per a gossos més pròximes  i, posteriorment, es col·locarà una porta que tancarà l’accés a l’espai on es troba el ficus. S’enjardinarà l’espai i es facilitarà, amb elements de protecció, l’arribada de les arrels aèries, ja existents actualment, per ajudar l’arbre a crèixer allunyant-se dels edificis.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.