L’ajuntament d’Almussafes es reafirma en el seu suport a la Pilota Valenciana

Signatura Conveni FPV-Ajuntament Almussafes

El passat dimecres, Toni González, alcalde d’Almussafes i Jose Daniel Sanjuán, President de la Federació de Pilota Valenciana signaven un conveni de col.laboració entre el consistori local i la Federació corresponent a l’exercici 2019 i que inclou la celebració de les finals del Campionat Autonòmic del 4 i mig de frontó individual, el Campionat Autonòmic de Frontó Parelles i les finals, també de caràcter autonòmic dels JECV en categoria juvenil individual. Una ferma mostra de l’interés d’aquest ajuntament en la promoció de la pilota, sempre secundat pel club de pilota d’Almussafes, presidit per José Ventura.
Al respecte del conveni, l’alcalde d’Almussafes, Toni González, comentava que “amb esta iniciativa, una vegada més, des de l’executiu d’Almussafes ens situem al capdavant pel que fa a la promoció i visibilització del nostre esport autòcton, la pilota valenciana, i consegüentment del gran ventall d’esportistes valencians que el practiquen”.
Per la seua part, el president de la Federació de Pilota agraïa a l’ajuntament “el seu suport a la Pilota Valenciana, a través dels campionats de promoció i de clubs que organitzem des de la Federació. El fet de signar este conveni ens dona la tranquil.litat necessària per a planificar conjuntament la temporada. La població té unes instal.lacions immillorables per a la pràctica del frontó valencià, i esperem seguir compartint aquestes sinèrgies amb l’equip de govern per a continuar recuperant la pilota valenciana”.
José Ventura, president del club de pilota valenciana d’Almussafes, comentava que “totes les persones que integrem el Club de Pilota Valenciana d’Almussafes ens sentim molt orgullosos dels suport que l’Ajuntament d’Almussafes ens demostra día a día, tant en inversions en instal·lacions, com en accions per a situar el nostre frontó en la primera línia de les principals competicions anuals”.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.