L’Ajuntament de Castelló convoca una concentració silenciosa per les víctimes del terrorisme

miguel-angel-blanco-EFELa iniciativa evocarà la memòria de Miguel Ángel Blanco i les de tots els assassinats
L’Ajuntament de Castelló reafirma el seu permanent suport i solidaritat amb les víctimes del terrorisme, al mateix temps que reconeix i agraeix expressament l’entrega de totes aquelles persones, institucions i col·lectius que, a l’empara de la llei, han lluitat i lluiten contra el terrorisme. Per aquest motiu, i acceptant el suggeriment de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies, el dimecres, 12 de juliol, a les 12 hores, davant l’edifici consistorial, s’ha convocat una concentració silenciosa a la memòria de Miguel Ángel Blanco, assassinat fa ara 20 anys, i a la de totes les víctimes i les seues famílies.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.