BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

L’Ajuntament de Castelló insta a participar en l’Assemblea Ciutadana 

Ajuntament de CastellóTindrà lloc aquest dimarts, a les 19 hores, en el Teatre del Raval

El Govern municipal de Castelló se sotmetrà aquest dimarts a la fiscalització popular en la segona edició de l’Assemblea Ciutadana. El Teatre del Raval acollirà, a les 19 hores, la iniciativa arreplegada en el Pacte del Grau per a fomentar la interacció política entre l’Ajuntament i la ciutadania. L’alcaldessa, Amparo Marco, la vicealcaldesa, Ali Brancal, i les regidores i els regidors amb responsabilitats de govern rendiran comptes de la seua gestió sobre cadascun dels seus departaments.

A més dels balanços de les regidories, el públic podrà plantejar preguntes directes, que seran contestades ‘in situ’. Les persones assistents podran prendre el micròfon i exposar durant un minut les inquietuds, crítiques o propostes que consideren oportunes. El temps es mesurarà amb un cronòmetre perquè es puga plantejar el màxim nombre de preguntes possible. També es llegiran les qüestions plantejades a través de l’adreça de correu electrònic habilitada a aquest efecte: assembleaciutadana@castello.es. L’acte tindrà un durada aproximada d’unes dues hores.

La primera edició del format de rendició de comptes es va celebrar el maig de 2017. En aquella ocasió, va coincidir amb l’equador del mandat, i van tenir tanta importància la gestió realitzada com els projectes encara per impulsar. En aquesta ocasió, el mandat s’acosta a la seua finalització, quan només queden set mesos per a la nova cita amb les urnes, així que el grau de compliment de les accions del Pacte del Grau és superior.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.