L’Ajuntament participarà en un projecte d’ajuda humanitària en territoris palestins

Reunión del Comité Permanente de Acción Humanitaria de la Comunidad Valenciana

L’edil López afirma que es finançarà amb 20.000 euros un programa per a protegir els drets i dignitat de la població sota ocupació

L’Ajuntament de Castelló subvencionarà amb 20.000 euros un projecte de presentat per la ONGD Assemblea de Cooperació per la Pau per a fer front a l’emergència en els territoris palestins, segons ha informat el regidor de Benestar Social, José Luis López.

López, qui ha participat en la reunió del Comitè Permanent d’Acció Humanitària de la Comunitat Valenciana que ha tingut lloc aquest matí a València per a avaluar projectes d’acció humanitària d’emergència en territoris palestins, ha assenyalat que “Castelló és una ciutat solidària que sempre respon a les crides d’emergències per a ajudar a les poblacions més necessitades”.

Així, doncs, l’Ajuntament de Castelló finançarà un projecte de cooperació que té per objecte contribuir a la protecció dels drets i dignitat de la població sota ocupació, amb especial èmfasi en comunitats vulnerables al desplaçament o a transferència forçosa, zona C Cisjordània, Palestina.

El cost total del projecte ascendeix a 62.500 euros i el mateix té una durada de quatre 4 mesos. Beneficiarà a 27 famílies, 100 dones i xiquetes, 116 homes i xiquets. Entre les activitats previstes destaquen el subministrament i instal·lació de mejnadors i abeuradors per al bestiar en les comunitats de la zona C Gobernorado de Jerusalem i la distribució de kits de cuina i instal·lació de corrals per al bestiar.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.