L’Ajuntament de València, a través de la regidoria de Parcs i jardins, ha iniciat la solta d’àcars

0510 solta d'àcarsL’Ajuntament de València, a través de la regidoria de Parcs i jardins, ha iniciat la solta d’àcars depredadors de l’aranya roja que ha començat a apareixer en el roserer dels jardins del riu. Este matí els tècnics municipals han insertat 90.000 unitats d’àcars en les plantes d’este espai verd, recuperat ara fa un any per l’Ajuntament de València. La regidora de Parcs i Jardins, Pilar Soriano, ha dit que “en el mateniment diari dels jardins de València estem portant una política de zero agents químics, i estem aplicant les últimes tècniques biològiques no contaminants i respectuoses amb el medi ambient. És una tasca més laboriosa i delicada, però considerem que este és el camí pel que ha d’avançar la jardineria de les ciutats. En estos moments, València es situa a l’avantguarda en temes de lluita biològica contra les plagues”.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.