L’Ajuntament de València augmenta el nombre d’urinaris portàtils per a les Falles 2017

València Notícies | Redacció.- Un total de 300 wc públics portàtils (65 més que l’any passat) s’instal·laran a les zones de més afluència de públic durant les Falles, per tal de donar enguany un major servici a la ciutadania. A més, hui comencen les inspeccions diàries sanitàries de les parades on s’elaboren masses fregides.El Ayuntamiento de Valencia aumenta el número de urinarios portátiles para las Fallas del 2017.

La instal·lació de WC públics ha sigut possible gràcies a la col·laboració dels distints servicis de l’Ajuntament. Així, la regidora de Sanitat, Maite Girau ha subratllat que l’Ajuntament “ha fet un gran esforç per augmentar de manera considerable la quantitat de servicis instal·lats, atesa la previsió d’afluència de visitants a la ciutat”, i ha destacat que 45 dels 300 urinaris instal·lats “seran adaptats per a persones amb diversitat funcional”.

D’altra banda, cinc equips dirigits per inspectors farmacèutics de l’Ajuntament inspeccionaran, des de hui i fins al 19 de març, en horari matutí, vespertí i nocturn, les 144 parades de massa fregida instal·lats a la ciutat amb motiu de les festes falleres. Paral·lelament, set equips més, amb inspectors veterinaris al capdavant, vetlaran per a garantir la salubritat de les parades de venda d’aliments habilitats en la via pública. Estes inspeccions i altres actuacions s’emmarquen en el dispositiu de Falles dissenyat per l’Ajuntament de València per a certificar les condicions sanitàries i els drets dels consumidors durant les festes.

La regidora delegada de Sanitat i Salut, Maite Girau, ha donat a conéixer este operatiu especial que revisarà les parades de venda de xurros i bunyols per a comprovar des de l’estat de les instal·lacions, de la matèria primera i del producte elaborat fins a les pràctiques de manipulació. Segons ha explicat, durant estes inspeccions també es controlarà la connexió de servici d’aigua potable, i 11 inspectors del Servici de Consum comprovaran que es complixen totes les normes.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.