L’Ajuntament de València celebra este dissabte el Dia Mundial de la Diversitat Cultural

València Notícies | Redacció.- Este pròxim dissabte, dia 20, a partir de les 5 de la vesprada la Plaça de la Mare de Déu acollirà tot un seguit d’activitats organitzades per l’Ajuntament de València per celebrar el Dia Mundial de la Diversitat Cultural. 18 entitats de diverses nacionalitats participen en esta celebració que la regidora de l’Àrea de Cultura, Glòria Tello, ha definit com “una demostració de l’obertura de la nostra ciutat i de la importància de la diversitat cultural com a font d’enriquiment per a la nostra societat”.Cartel del evento.

“Per segon any consecutiu celebrarem el Dia Mundial de la Diversitat Cultural des del ple convenciment de la necessitat de posar en valor la pluralitat i la diversitat cultural que caracteritzen la nostra ciutat, com a eines per fer-nos créixer com a societat”, ha defensat Tello, per a qui “la convivència entre cultures reforça la nostra capacitat per a entendre el nostre món i la nostra ciutat des de diverses perspectives”.

Les entitats participants estan integrades per persones arribades a València des dels cinc continents, amb orígens diversos com ara el Senegal, el Japó, Bulgària o diversos països sud-americans, entre altres.

La programació s’encetarà a partir de les 5 de la vesprada, a la plaça de la Mare de Déu, amb danses russes, que donaran pas a continuació a cants, animacions i balls que portaran a València l’essència del patrimoni cultural de molts pobles de tot el món. “És un plaer poder organitzar des de l’Ajuntament una celebració marcada pel respecte i l’admiració cap a totes i tots els valencians nascuts en uns altres països i totes les seues manifestacions culturals i convidem tota la ciutadania a disfrutar del programa d’activitats”, ha afirmat Tello. “El Govern de la Nau té molt clar que la diversitat és una qüestió fonamental i transversal en el dia a dia de l’Ajuntament i de tota la ciutat i tenim el compromís ferm de continuar posant-la en valor”, ha afegit per finalitzar la regidora.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.