L’Ajuntament de València comença les obres al poble de Borbotó

0830 Inici Obra Borbotó (1)Estes obres se sumen a les del parc Gulliver, Orriols i també Benifaraig, on començaran el dia 8 de setembre

Els treballs per a condicionar i enjardinar el carrer de Juan Bautista Pastor a Borbotó han començat hui i suposaran 2.077,35 metres quadrats, segons ha anunciat la regidora de Parcs i Jardins, Pilar Soriano. El projecte, que han triat els veïns i veïnes, s’emmarca dins dels pressupostos participatius i, per tant, l’actuació respon als interessos de la ciutadania d’esta població de València ciutat.

En l’actuació hi ha prevista la plantació d’arbrat i diverses plantes i arbustos, taules de pícnic, jardineres i nova pavimentació de formigó armat colorit. A més d’estes obres a Borbotó, cal destacar la remodelació integral de la plaça d’El Greco, plaça principal de Benifaraig, on hui s’ha concretat que començarà el dia 8 de setembre, amb un import de 60.467,90 euros, o la construcció del jardí d’Orriols que durarà, aproximadament, quatre mesos. Una altra de les accions que cal assenyalar és la recent reobertura del parc Gulliver després d’haver dut a terme l’eliminació d’arbustos i de vegetació invasora, a més d’haver-se tornat a sembrar gespa i el desenvolupament d’una completa renovació de la xarxa de reg.

Pilar Soriano ha afirmat que “tenim un compromís amb les zones verdes de la nostra ciutat que va més enllà del nou model de jardineria que estem implementant. Ja són una realitat intervencions històriques com la rehabilitació integral del parc de Benicalap o el condicionament dut a terme al parc de l’Oest”. La regidora de Parcs i Jardins ha subratllat la importància d’esta iniciativa i ha recalcat que “per fi hi ha un govern que invertix també en els pobles de València, perquè tots som veïns de la ciutat i paguem els mateixos impostos”.

La nova zona verda comptarà amb arbres de caràcter frondós, com Washingtonia robusta o Celtis australis, el lledoner característic de l’horta valenciana per la seua ombra estiuenca. La vegetació arbustiva dominant seran les aromàtiques, i es disposaran també jardineres d’espígol, timó i sàlvia, entre altres espècies. Es completa el jardí amb bancs de fusta i papereres, i s’instal·la reg localitzat automatitzat, boques de reg i enllumenat públic.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.