L’Ajuntament de València realitza amb èxit el simulacre d’evacuació a l’edifici de Tabacalera

Valencia Noticias | Redacción.- La desocupació total de les instal·lacions municipals s’ha produït en 17 minuts i tres segons, amb la qual cosa s’han complit els temps d’evacuació previstos. “L’èxit d’este simulacre redunda en unes garanties majors pel que fa a la seguretat de tot el personal de l’Ajuntament de València i de totes les persones que visiten les seues instal·lacions”, ha afirmat el regidor de Govern Interior, Sergi Campillo.

Pueden congregarse más de 2.800 personas entre el personal municipal y las personas que visitan el recinto para hacer gestiones.
image-333278

Durant l’evacuació, totes les treballadores i els treballadors municipals, així com totes les persones que hi havia de visita, han hagut d’abandonar les instal·lacions. Segons els responsables del simulacre, la desocupació del recinte ha sigut un èxit, han funcionat correctament tots els protocols establits (com ara l’obertura de portes o el bloqueig d’ascensors) i tot s’ha fet en el temps previst.

Este simulacro se produce casi dos años y medio después del último que se hizo en Tabacalera.
image-333279

En l’evacuació han intervingut la Policia Local, delegats de prevenció del personal municipal, tècnics i membres del directori d’emergència de l’edifici de Tabacalera, on poden congregar-se més de 2.800 persones entre el personal municipal i les persones que visiten el recinte per a fer gestions.

Este simulacre es produïx quasi dos anys i mig després de l’últim que es va fer a Tabacalera. “Este equip de govern es compromet a respectar els terminis òptims que determinen les persones expertes per a fer estos simulacres perquè la seguretat dels empleats i empleades i de tota la gent que acudix a l’Ajuntament és una prioritat”, ha explicat Campillo.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.