L’AJuntament dóna la benvinguda als futurs talents del bàsquet europeu participants en el torneig Bam L’alquería

La regidora d´Esports, Maite Girau, assistix a la recepció dels equips participants en el Torneig de Seleccions Nacionals U14 Masculines de Bàsquet

La regidora d´Esports, Maite Girau, assistix a la recepció dels equips participants en el Torneig de Seleccions Nacionals U14 Masculines de Bàsquet

Maite Girau presidix la recepció a les seleccions participants

La regidora d’Esports, Maite Girau, ha presidit este matí la recepció que l’Ajuntament de València ha oferit a les selecciones participants en el Torneig BAM L’Alqueria, que es disputa des de hui i fins al pròxim dia 11 i que reuneix als millors talents del bàsquet menors de 14 anys, seleccionats a Polònia, Grècia, Ucraïna, Israel i dos combinats en representació d’Espanya.

 

«És una vertadera satisfacció que la ciutat de València organitze i aculla este torneig internacional de bàsquet que, a més, té per seu una instal·lació tan emblemàtica com L’Alqueria del Basket, on es donen cita seleccions internacionals de la categoria U-14, integrades per jugadors i jugadores nascuts en 2004. Esta setmana es disputa el de xics i la setmana que ve el de xiques, que a més de practicar el millor bàsquet podran gaudir de la ciutat. Són joves promeses que en el futur de segur que vorem en grans equips», ha afirmat la regidora d’Esports, Maite Girau, en l’acte de benvinguda en el qual han participat els federatius i tècnics de les selecciones participants.

 

Girau ha destacat el bon moment del bàsquet a València, «un esport ple de valors», que la seua pràctica -ha assenyalat- es veu afavorida per la propícia climatologia i en comptar amb instal·lacions de tant nivell com L’Alqueria del Basket. La regidora ha agraït el treball realitzat per la Federació Espanyola, la Federació Valenciana i el València Basket per a organitzar este trofeu internacional de seleccions U-14.

 

Posteriorment ha intervingut Chechu Mulero, director esportiu del València Basket, que ha agraït la recepció de benvinguda de l’Ajuntament, celebrada en el Saló de Cristall, i s’ha referit a L’Alqueria del Basket com «la millor instal·lació de bàsquet base d’Europa», mentre que del torneig ja en marxa ha afirmat que «és el principal torneig de categories inferiors que se celebra a Espanya. Naix amb voluntat de romandre i de convertir-se en un referent dins del bàsquet espanyol i europeu».

 

Els 26 jugadors i jugadores representants d’Espanya en categoria masculina i femenina han sigut seleccionats per la Federació Espanyola de Bàsquet per a disputar este gran torneig de formació que tindrà com a marc L’Alqueria del Basket de València, on es reuniran 140 dels millors talents del bàsquet europeu, tant en categoria masculina com femenina, amb dos seleccions espanyoles participants en cada categoria.

 

En categoria masculina David Soria és el seleccionador i responsable, mentre que en categoria femenina, per a la qual s’han seleccionat a Espanya 25 jugadores, els tècnics són Fran García i Cristina Cantero, que dirigiran als equips que van a enfrontar-se a Portugal, Finlàndia, Polònia i Grècia.

 

 

 


 

 

 

 
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.