L’Ajuntament dóna suport al jove de Benemaclet que recorre 13.000 Km en bici per lluitar contra el cáncer

València Noticies | Redacció.- El regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi, ha mantingut una trobada este matí amb Juan Dual, un jove infermer de 31 anys del barri de Benimaclet que recorre 13.000 quilòmetres en bici per a recollir fons per a la lluita contra el càncer. Juan, a qui li falta el còlon, l’estómac, el recte i la vesícula biliar, protagonitza una història de superació personal amb la qual pretén conscienciar tota la població sobre la malaltia del càncer.

 Juan ha explicat al regidor de Mobilitat Sostenible que este dijous 23 farà una eixida des de València cap a la segona etapa del seu viatge, que discorrerà per Amèrica del Sud (en la primera etapa ja ha recorregut més de 4.000 quilòmetres dels 13.000 totals).

Grezzi y Juan Dual.
image-390963

Juan ha comentat que vol “reunir el màxim nombre de persones a la plaça de la Mare de Déu amb les seues bicicletes per a realitzar un ‘ciclopasseig’ pel centre i fer dels carrers de la nostra ciutat una porta d’eixida calorosa en la meua recerca de l’hivern austral”.

Així, Grezzi s’ha compromés a donar el “màxim suport institucional a esta iniciativa encomiable, que tracta d’animar i motivar els malalts de càncer i els encoratja a portar endavant qualsevol projecte que tinguen en ment”. Si Juan pot fer 13.000 quilòmetres en bicicleta, per què no poden fer la resta de persones allò que es proposen?”

El regidor de Mobilitat Sostenible ha animat tota la ciutadania a participar amb les seues bicicletes en l’exida simbòlica de Juan, que tindrà lloc el pròxim dijous 23 a les 19:30 hores a la plaça de la Mare de Déu.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.