BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

L’Ajuntament elabora 140.000 nous mapes aeris del parc natural de l’Albufera

València Notícies | Redacció.- L’Ajuntament de València reeditarà el plànol del parc natural de l’Albufera des del cel per incloure informació nova, com ara la pàgina web que va estrenar fa uns mesos o unes altres dades d’interés. Els nous mapes es distribuiran per diversos punts de la ciutat, sobretot a les oficines d’informació turística i els punts d’informació del Servici Devesa-Albufera.los-mapas-se-repartiran-por-diversos-puntos-de-la-ciudad-como-las-oficinas-de-turismo-y-los-puntos-de-informacion-del-servicio-devesa-albufera

El regidor de Conservació d’Àrees Naturals i Devesa-Albufera, Sergi Campillo, ha destacat que amb esta reedició del plànol ‘L’Albufera des del cel’ s’actualitza el que ja es va editar per al Projecte LIFE Seducció Ambiental. “Incorporem informació nova que permetrà conéixer millor el nostre parc natural, com ara el web de recent creació que mostra una informació moderna i detallada dels diferents ecosistemes que el conformen al domini <albufera.valencia.es>”, ha explicat.

La reedició es farà en quatre llengües: valencià, castellà, anglés i francés. També inclourà l’actualització de números de telèfon i pàgines web tant de les administracions locals que conformen el parc natural com dels organismes públics i empreses vinculats. A més, s’incorpora tota la informació referent a les parades d’autobús de la línia 25 d’EMT en els seus trajectes amb el Palmar i el Perellonet com a destinació. Per últim, es corregixen algunes errades respecte del traçat del carril bici i es diferencia entre eixos itineraris i els dels vianants.

En total s’imprimiran 140.000 nous exemplars amb un pressupost final d’11.992 euros IVA inclòs i estaran disponibles pròximament a les oficines de turisme de l’Ajuntament de València, als punts d’informació del Servici Devesa-Albufera i també al Racó de l’Olla, edifici municipal que gestiona el Parc Natural de l’Albufera, depenent de la Generalitat Valenciana i que és a més el centre d’interpretació i informació del Parc Natural.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.