L’Ajuntament encarrega un diagnòstic per a conèixer millor a la població juvenil de Castelló

2-11-2017 L'Ajuntament encarrega un diagnòstic per a conèixer millor a la població juvenil de CastellóEl regidor José Luis López destaca que la iniciativa s’emmarca dins del segón Pla Municipal de Joventut i per a l’obtenció de les dades es realitzarà una enquesta entre joves de tots els districtes

El regidor de Benestar Social, Dependència i Joventut, José Luis López, ha assenyalat avui que l’Ajuntament de Castelló ha engegat la realització d’un estudi sobre la població juvenil de la ciutat amb l’objectiu de dissenyar de forma adequada el segón Pla Municipal de Joventut.

López ha destacat que a través d’aquest estudi diagnòstic “desitgem conèixer millor a la població juvenil de la nostra ciutat, els seus interessos, necessitats i inquietuds en diversos àmbits que els afecten” i d’aquesta manera “elaborar el que serà el Pla Municipal de Joventut amb la premissa d’obrir la participació als vertaders protagonistes d’aquesta realitat”.
El regidor ha defensat que l’oferta per als joves “ha de transcendir a l’oci i al temps lliure per a contemplar mesures i accions en matèria d’ocupació, cultura, formació o salut a través d’un pla viu, creatiu i dinàmic que permeta aportar noves idees i avaluar el compliment dels objectius.
Per a l’obtenció de les dades, des de la Regidoria de Joventut s’ha activat una enquesta a través de la qual es pretén conèixer la situació personal, social, formació, ocupació, integració, oci i temps lliure, esport, cultura, salut, participació, noves tecnologies, habitatge i associacionisme entorn de la població juvenil.
El treball de camp ho està duent a terme l’empresa consultora GFK entre una mostra de persones joves de tots els districtes de la ciutat, i posteriorment serà l’Oficina de Cooperació en Investigació i Desenvoluplament Tecnològic (OCIT) de la Universitat Jaume I (UJI), a través dels seus equips de recerca de l’àrea sociològica del departament de Filosofia i Sociologia, els que aprofundisquen en les dades obtingudes i faciliten un complet estudi sobre la realitat juvenil a Castelló.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.