L’Ajuntament fa públic la despesa realitzada en la ‘Setmana de la Mobilitat’

Valencia Noticias | Redacción.– Complint amb el seu compromís total de transparència en les despeses municipals, la regidoria de Mobilitat Sostenible ha posat a disposició pública l’import emprat en la present edició de la Setmana de la Mobilitat – SEM València 2015. La inversió, que s’ha desgranat en un informe per partides, ascendeix a un total de 34.999 euros (IVA inclòs).

L’informe s’ha fet públic al mateix temps que s’ha penjat en la xarxa el vídeo resum  de la SEM València 2015, un vídeo https://youtu.be/znyxx-pnx-w que mostra, segons apunta el regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi, “la bona recepció que esta primera edició de la SEM va tindre entre les veïnes de València pel que fa a les activitats que convidaven més a la reflexió, com en la part més lúdica”.

El informe se ha hecho público al tiempo que se ha colgado en la red el vídeo resumen de la SEM València 2015.
image-265784
Cal recordar que la SEM València 2015 va comptar, entre altres accions, amb debats al voltant de la mobilitat, una mostra d’innovació, un mini cicle de cinema, i nombroses activitats per a totes les edats (bicicletades, patinada nocturna, skate park, activitats als barris…) repartides per tota la ciutat durant 6 dies, en els quals van participar milers de persones. “En l’Ajuntament estem molt satisfets de com va ser rebuda esta primera edició de la SEM, i aspirem a que la pròxima, reiterant en els encerts i esmenant alguns detalls, siga molt millor”, apunta Grezzi.

En vistes a posar la inversió realitzada en el seu context, la regidoria de Mobilitat Sostenible ha informat també de l’import emprat per l’anterior corporació municipal per a la Setmana de la Mobilitat de 2014, del qual va ascendir a 12.914 euros (IVA inclòs) malgrat no realitzar-se eixe any cap programació.

“Es tracta d’un desemborsament important, al nivel de la importància que té la conscienciació que cal realitzar perquè tota la ciutadania conega i valore el seu dret a una bona accessibilitat i a una ciutat sostenible”. En este sentit, Grezzi va agrair especialment la col·laboració de la Cooperativa Consum, que “malgrat  el poc  temps amb què contactàrem amb ella, es va animar  a col·laborar amb esta primera edició de la SEM amb una aportació de 3.000 euros”, que caldria descomptar de la inversió total. L’objectiu de la regidoria, va concloure Grezzi, és que “de cara a les pròximes edicions la SEM s’autofinance amb l’ajuda de patrocinis i col·laboradors en la mida d’allò possible”.

Finalment, el regidor va subratllar el seu agraïment a les regidories d’Innovació, Seguretat Ciutadana i Esports, així com a tots els servicis municipals que es van involucrar en la planificació i desenvolupament dels actes de la Setmana de la Mobilitat; i també a totes les Associacions de Veïns que van ajudar a fer de la SEM “una activitat més descentralitzada i amb gran participació ciutadana des de la seua mateixa gestació”.

4.100 per a ‘El centre va a 30’

D’altra banda, la regidoria de Mobilitat Sostenible ha aprofitat per a comunicar el cost de la campanya ‘El Centre va a 30’, amb la qual es va comunicar la reducció de la velocitat màxima pel centre de València, i que va ascendir a 4.100 euros. A títol informatiu, la regidoria també va informar que l’última campanya de similars característiques realitzada per l’anterior equip de govern, com ‘El vianant tecnològic’, va ser pressupostada en 35.589 euros.

Tant estes campanyes, com les inversions realitzades en concepte de la Setmana de la Mobilitat s’han computat en la partida de millores de les contractes de gestió del trànsit i de l’estacionament regulat, destinades a Educació Vial.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.