L’Ajuntament i la Marató BP Castelló lliuren els xecs solidaris

IMG_3099

 

Un total de 6.000 euros provinents de la solidaritat dels corredors es donen a les ONG’s

 

El regidor d’Esports, Enric Porcar, ha assistit, al costat del vicepresident del CA Running Castelló, Juanma Medina, i al responsable d’ONG’s de la Marató, Pere Marí, al lliurament dels xecs a les ONG’s participants en la VIII Marató BP Castelló. Així, les ONG’s Idem, Mans Unides i Medipinas han rebut els xecs per valor de 2.000 € cadascun que provenen de la solidaritat dels corredors, ja que molts d’ells van decidir donar per a causes benèfiques la fiança de 5 euros que s’aporta  pel xip de la carrera.

 

La Marató BP Castelló torna a mostrar el seu costat més solidari a través del compromís amb els més necessitats, un dels valors més destacats de la carrera popular més important del calendari provincial. Enric Porcar ha destacat el vessant solidari que aporten les ONG’s i entitats a la carrera, una forma de “pensar més enllà de l’esdeveniment esportiu que és imprescindible”.
Cal recordar que aquestes organitzacions van col·laborar amb la VIII Marató ajudant a dirigir el tràfic durant la prova. Els 2000 euros es destinaran als diferents programes que cadascuna de les associacions té en marxa. Per exemple, l’associació IDEM treballa amb adolescents amb diversitat funcional, proporcionant-los programes d’autonomia personal en habitatge, campaments d’estiu, teràpia amb animals, pràctica esportiva i un programa d’oci i temps lliure inclusiu “perquè els joves puguen relacionar-se amb tothom, que al cap i a la fi és el que volen”, explica Carlos Sierra, el president de IDEM.

 
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.