L’Ajuntament impulsarà una campanya informativa sobre el Parc Central

València Notícies | Redacció.- “Volem explicar als valencians i valencianes el projecte del Parc Central, que és ja antic i que molta gent no coneix, i del que es diuen algunes coses que no són certes”. L’alcalde, Joan Ribó, ha anunciat hui una campanya informativa que impulsarà l’Ajuntament per a donar a conéixer a la ciutadania els detalls d’esta dotació urbana.Sarrià en una visita al Parc Central.

“Al mateix temps –ha afegit l’alcalde- volem mobilitzar la societat perquè convença el Ministeri de Foment perquè accelere el procés: no sols que no ho retarde més; sinó sobretot, perquè ho accelere”.

Joan Ribó ha realitzat estes manifestacions hui, en resposta a les preguntes plantejades pels periodistes, durant una trobada amb estos. En ella, l’alcalde s’ha referit a la reunió que va mantindre ahir amb els regidors de govern Vicent Sarrià  i Maria Oliver. En l’esmentada trobada es va concretar l’acció prevista per tal d’explicar este projecte que –ha reiterat- “és molt antic i molta gent no coneix, i del qual es diuen algunes coses que no són certes”. “Volem, senzillament, explicar el projecte. És un projecte antic, però valuós i amb un plantejament interessant”.

Respecte a l’edificació prevista en l’entorn del parc, l’alcalde ha assegurat que, “poden ser de moltes maneres, i en el seu moment caldrà programar les seues característiques i definició”. “Tant Maria Oliver com jo mateix –ha afirmat- volem que siguen edificis amb determinades condicions, per exemple, que siguen energèticament sostenibles…” D’esta manera, l’alcalde ha expressat “el més absolut acord” en un model d’urbanització sostenible per a la ciutat.

L’alcalde ha conclòs, subratllant la necessitat d’“explicar a la societat un projecte fonamental, que té una part molt bonica, el Parc Central, del que ja s’estan plantant els arbres. I que té una altra part fonamental, des del canal d’accés fins a l’Estació, de la qual no hem parlat encara, i el túnel passant, que volem tindre com més prompte millor”. En este sentit, ha defés que “València deixe de ser l’única capital que té els trens en cul de sac; i volem col·laborar al mateix nivell que altres ciutats perquè açò vaja endavant”.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.