L’Ajuntament informa sobre els talls de trànsit de demà dissabte, 25 de febrer

València Notícies | Redacció.- Amb motiu de les diferents activitats que tindran lloc demà dissabte a la ciutat, com  la mascletà vertical Nit de l’Espolí i els carnestoltes de Benimaclet i de Russafa,  l’Ajuntament ha posat en marxa els dispositius necessaris per al seu correcte desenvolupament i per a la seguretat de tots.

A les 20.00 h se celebra la mascletà aèria a l’antic llit del riu Túria, entre el pont de l’Exposició i el de les Flors. Este tram de l’Albereda estarà completament tallat al trànsit des del divendres 24 a les 8.00 h fins a la mitjanit del dissabte 25. Este tall previ no afecta la via de servici. Plano de la Mascletà Aèria 2017.

També hi haurà restriccions a l’estacionament entre la plaça de Saragossa i el Pla del Real a partir del divendres a les 15.00 h, tant en la via principal com en la via de servici.

L’Ajuntament recomana que, tant com siga possible, s’evite circular per les proximitats de la zona de la mascletà, així com utilitzar alternatives al vehicle privat per a accedir als voltants, ja que l’afluència massiva de gent podria provocar fortes retencions en les vies adjacents.

Es recomana consultar el mapa per a conéixer els detalls dels talls de la circulació en els moments de la mascletà i en els previs. Els talls dels accessos a la zona, no obstant això, podrien ampliar-se si es considera necessari.

Carnestoltes de Benimaclet

Així mateix, també este dissabte 25 de febrer, des de les 15.30 h fins a les 22.00 h, té lloc el Carnestoltes Multicolor de Benimaclet, que comença el seu itinerari al carrer d’Emili Baró per a continuar per Pintor Manolo Gil, Dolores Marqués, Albocàsser (en contra direcció) i Emili Baró fins a Poeta Eduard Buïl. Estos carrers patiran restriccions de trànsit.

Carnestoltes de Russafa

Finalment, este dissabte 25 de febrer, entre les 17.00 h i les 22.00 h, se celebra el Carnestoltes Russafa Culturaviva, amb recorregut pels carrers del Literat Azorín, Sueca, Dénia i Cuba, que finalitzarà a l’altura de l’encreuament amb el carrer dels Centelles.

Per a tots els talls esmentats, es recomana estar atents a les restriccions i avisos que puguen sorgir des del Centre de Gestió de Trànsit.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.