L’Ajuntament inicia hui obres d’urbanització del PAI entrada Sant Pau a Malilla

València Noticies | Redacció.- El Regidor de Desenvolupament Urbà i Habitatge, Vicent Sarrià, ha anunciat que este dilluns s’inicien les obres d’urbanització del Programa d’Actuació Integrada per al desenvolupament de la Unitat d’Execució entrada de Sant Pau al barri de Malilla. Les obres es van adjudicar a la mercantil BECSA SAU per un import de 212.440 euros, després d’una baixa en l’oferta econòmica al del 31,60% al preu inicial de licitació de 310.583 euros.

Para el concejal Vicent Sarriá, con esta obra se consolidará una zona importante de Malilla.
image-379817

Com ha recordat Sarrià el Programa d’Actuació Integrada es va adjudicar l’any 2000 i el seu titular és la mercantil Valenciana de Confort SAU. Les obres d’urbanització es van paralitzar fa uns anys, quan quedava pendent de finalització una mica més del 10% del total, per la qual cosa es va resoldre l’adjudicació en el ple del 28 de març de 2014 per incompliment del contracte, encarregant-se a l’empresa municipal AUMSA la finalització de les obres.

Segons el regidor Sarrià, d’esta manera es consolidarà una part important del barri de Malilla, que durant anys ha tingut estes obres paralitzades causant molèsties i dificultant la mobilitat de les persones per la zona.

Sarrià ha ressaltat que l’Ajuntament va confiscar la garantia presentada per l’agent urbanitzador oferida mitjançant aval bancari de 908.999 euros, d’on es descomptaràn els 212.440 euros del cost total de les obres, per la qual cosa no suposarà cap despesa a les arques municipals.

Sarrià ha recordat que en este entorn es troben també en obres la urbanització del sector Malilla Nord, que inclou un parc de 70.000 metres quadrats que es finalitzarà el pròxim any, i que produirà un canvi urbanístic important en el barri.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.