L’Ajuntament inverteix 140.000 euros per a renovar la xarxa d’aigua potable en el Cabanyal

València Notícies | Redacció.- El regidor del Cicle Integral de l’Aigua, Vicent Sarrià, ha anunciat hui que l’Ajuntament finalitzarà esta mateixa setmana la segona fase de les obres de renovació i millora de la xarxa de distribució d’aigua potable i baixa pressió en el barri del Cabanyal. Amb estes actuacions, que han suposat una inversió total de 140.000 euros, s’ha aconseguit augmentar el cabal d’aigua potable en el barri i millorar el servei.

las-obras-finalizaran-esta-semana
image-425732

Les obres, que van començar el passat mes d’agost, han servit per a renovar la xarxa d’aigua potable del Cabanyal en els carrers Teatre de la Marina, Barraca, Pare Luis Navarro, Progrés, Justo Vilar, Vicent Gallart o Pintor Ferrandis. El regidor Sarrià ha anunciat que estos treballs “són un pas previ a l’inici de les obres de la xarxa arterial de col·lectors per a posteriorment entrar a urbanitzar el barri. La fase de licitació d’estes noves obres està molt avançada i suposarà una inversió aproximada de quatre milions d’euros”.

Des de l’Àrea de Desenvolupament Urbà i Habitatge, tal com ha assenyalat Vicent Sarrià, hi ha projectes en marxa per valor de 30 milions d’euros, als quals s’han sumat els recentment autoritzats per la Unió Europea per import de 15 milions d’euros. Estos projectes inclouen la urbanització integral del barri i la rehabilitació d’habitatges, a més d’altres actuacions transversals amb nous equipaments i millores comercials i socials.

El regidor Sarrià ha manifestat que “El Cabanyal ha iniciat la seua recuperació i els veïns ja ho estan notant, apostant per rehabilitar els seus habitatges amb ajudes públiques de les administracions i sol·licitant més de 200 intervencions fins al moment, les llicències del qual s’estan atorgant en un temps rècord perquè les obres comencen quan més prompte millor”.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.