L’Ajuntament invertix més de 225.00o euros en el manteniment de la xarxa d’enllumenat públic

València Noticies | Redacció.- L’Ajuntament ha invertit 227.935,26 euros (123.501,59 a la zona nord i 104.433,67 a la zona sud) en la reposició del cable de coure que ha sigut sostret dels fanals de la ciutat,  i en la instal·lació de detectors per a evitar el robatori d’este element a la xarxa d’enllumenat públic. Amb esta intervenció, que finalitzat amb els treballs duts a terme a la Devesa, el consistori atén reclamacions veïnals i garantix el servici elèctric als punts de llum urbans on s’havien detectat incidents.

Durant el termini d’execució d’estos treballs, que ha sigut de quatre mesos en la zona nord i dos mesos en la zona sud, també s’han inspeccionat i reparat, en el casos que ha sigut necessari, altres elements afectats pels robatoris del cable de coure dels fanals (conduccions, arquetes de registre i connexions).

Los trabajos de reposición de cable de cobre finalizan en la Devesa.
image-413902

Les actuacions han permés l’enllumenament de zones que portaven anys sense llum com ara el tallafoc del Saler. També han recobrat la llum el solar que es troba al costat del velòdrom Lluís Puig, espais de La Punta i el Bulevar Sud.

El regidor de Conservació d’Àrees Naturals i Devesa-Albufera, Sergi Campillo, ha destacat també el fet de que les noves instal·lacions tenen un sistema antirobatori conectat amb l’Ajuntament i la Policia Local.

La reposició del cable de coure, que ha satisfet necessitats veïnals, també ha estat motivada arran de la detecció, per part del departament de vigilància del Servici d’Enllumenat Municipal, de l’apagamentt de diferents punts de llum de l’enllumenat públic de la ciutat.  En comprovar que el motiu d’esta incidència ha sigut la sostracció de part del cable de coure i donar part a l’empresa de manteniment d’este servici, s’ha intervingut per a resoldre esta deficiència classificada com a “important” que, a més de provocar l’apagament dels esmentats punts de llum, ha afectat altres punts de llum situats “aigües avall” al mateix circuit d’alimentació que ha sigut objecte de sostracció. Amb el consegüent risc de seguretat per a la ciutadania.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.