L’Ajuntament lliura els premis de la sisena edició del concurs ‘K M cuentas’

0515 Lliurament K me cuentas (2)143 cartells s’han presentat a esta convocatòria per als escolars de València

La sisena edició del concurs ‘K m cuentas’ ja té treballs guanyadors. La regidora de Sanitat, Salut i Esports de l’Ajuntament, Maite Girau, ha estat l’encarregada de fer el lliurament de premis al pati d’accés de Tabacalera. Els guardons s’han repartit entre les dos modalitats, cartell i vídeo, i les obres del certamen, realitzades per escolars de València, es poden veure a Tabacalera fins al pròxim 1 de juny en horari de 9 a 14 hores i amb entrada gratuïta.

 En la modalitat de cartell categoria d’11 a 14 anys ha resultat premiat alumnat del centre educatiu CEIP José Soto Micó, en primera posició, i d’Esclavas de María, en segona posició; i, a més, han obtingut accèssits dos estudiants de Santo Tomás de Villanueva-Agustinos. Pel que fa a la categoria de 15 a 18 anys, el jurat tècnic ha triat com a guanyador un treball de l’IES Districte Marítim i en segon lloc ha quedat un cartell d’Esclavas de María. En total s’han presentat a la convocatòria 143 cartells.

Per tercer any consecutiu s’ha permés la participació també en la modalitat de vídeo, en la qual han participat adolescents de 15 a 18 anys amb quatre curts i esta categoria ha estat valorada per un jurat popular mitjançant votació. El vídeo premiat en primera posició ha estat elaborat per alumnat de l’IES Districte Marítim i en segona posició han estat premiats estudiants del centre Santo Tomás de Villanueva-Agustinos.

Els curtmetratges elaborats per l’estudiantat es poden veure al canal de vídeos ‘K m cuentas’ en la plataforma YouTube, on, a més, es poden trobar enregistraments sobre la prevenció d’addiccions i consum de drogues. Este certamen és una iniciativa del Pla Municipal de Drogodependències (PMD – UPCCA-València), corresponent a la Regidoria de Sanitat, Salut i Esports, que vol fomentar l’ús responsable de les noves tecnologies i les xarxes socials. La joventut de València disposa també de tota la informació que necessita sobre esta matèria en la pàgina web ‘K m cuentas’ (http://www.valencia.es/kmecuentas), que ja té els seus propis perfils en Instagram, Twitter i Facebook
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.