banner_990x90_EFE (1)

L’Ajuntament millora els itineraris per als vianants i ciclistes pròxims als entorns escolars

Valencia Noticias | Redacción.- L’Ajuntament, a través de l’Àrea de Mobilitat Sostenible ha millorat la mobilitat per als vianants i ciclistes en la confluència de l’avinguda d’Ausias March amb l’avinguda de la Plata. S’ha modificat la regulació semafòrica de l’encreuament per a afavorir els desplaçaments a peu, i augmentar la seguretat dels vianants, tenint en compte que és una zona de trànsit habitual de vianants en estar pròxim a diversos col·legis i instituts.

Tal com s’ha informat des del Centre de Gestió de Trànsit, s’ha augmentat la durada de la fase en verd per a vianants dels semàfors en els passos existents en les vies de servici i calçades principals de l’avinguda d’Ausias March, la qual cosa permet el trànsit ininterromput d’estos, reduint així les esperes innecessàries.

Actuación realizada en Ausias March-Av. La Plata.
image-251238

Al mateix temps, s’ha modificat la tipologia de la protecció per a vianants en els passos situats en les vies principals i de servici de l’avinguda d’Ausias March, i també en l’accés de l’avinguda la Plata des d’Ausias March, de manera que el doble ambre intermitent per a vehicles s’ha canviat a roig en l’inici de la seua fase, garantint d’esta forma una major seguretat als vianants i ciclistes que inicien l’encreuament d’esta intersecció. Esta intervenció que afavoreix la prioritat per als vianants no solament contribueix a protegir al vianant, sinó a retornar-li el seu paper protagonista en la ciutat.

Esta actuació està emmarcada dins de la línia establida per la Regidoria de Mobilitat en la seua aposta per potenciar un model de ciutat sostenible, saludable i eficient, buscant la millora de la qualitat de vida de les persones.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.