L’Ajuntament millora l’estadi del Túria en el Tram III de l’antic llit del riu

València Notícies | Redacción.- En el marc del programa de millora i actualització de les instal·lacions municipals de la ciutat, dilluns començaran les obres de l’Estadi del Túria, en el tram III de l’antic llit del riu. Estos treballs, que permetran, entre altres millores, el “retoping” o recapat del paviment de les pistes d’atletisme, finalitzaran el pròxim 20 de febrer.Estadio del Túria.

La regidora delegada d’Esports, Maite Girau, ha explicat que esta actuació, que s’afegeix a altres 78 intervencions (algunes ja executades) per a millorar les instal·lacions esportives de la ciutat, es durà a terme a l’hivern perquè que els i les atletes tinguen disponibles les pistes a l’estiu.

Segons ha explicat la regidora, amb l’esmentat “retoping” de la pista d’atletisme, se substituirà l’antic tartan instal·lat en 2006. La seua execució s’ha confiat a l’empresa Mondo, societat encarregada d’instal·lar l’equipament en les pistes de les últimes Olimpíades de Riu 2016 i del campionat del món d’Atletisme, celebrat a Londres en 2017.

Les obres de l’Estadi del Túria també contemplen treballs de reparació i reposició de la prada vegetal i el reg, la millora i creació de nous accessos i obres de reforma de sales i magatzems. Així mateix, el pressupost inclou la renovació de l’equipament de màquines de cardio, musculació i la resta de material esportiu.

Maite Girau ha recordat que en esta zona també ja s’han executat els treballs per a millorar la il·luminació de la instal·lació municipal, “destinades a obtenir una major eficiència energètica i també s’ha instal·lat una caldera d’alta eficiència, basada en l’ús d’energia geotèrmica, que, a posteriori, es tradueix en un important estalvi econòmic per a la ciutat”, ha conclòs la regidora.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.