L’Ajuntament preveu 30.000 assistents al Bonic/a Fest la nit dels mercats municipals

València Noticies | Redacció.- Els mercats municipals de València convoquen la seua clientela habitual i tota la ciutadania a la celebració Bonic/a Fest, que es desenvoluparà la nit de dissabte que ve, dia 17, en tots els mercats de la ciutat. L’objectiu, ha explicat el regidor de Comerç, Carlos Galiana, és “acostar els mercats als ciutadans i ciutadanes de València perquè coneguen la seua oferta de qualitat i de proximitat”.

Segons els càlculs interns que diposa la regidoria de comerç un total de 30.000 persones podrien participar en esta experiència demà per la nit. “Els mercats”, ha afirmat Galiana, “demostraran que són elements fonamentals de l’economia local en la jornada festiva de dissabte per la nit”.

el-bonica-fest-podra-degustarse-muchas-tapas
image-421488

La iniciativa, que comença a les 20:00 hores de manera simultània en tots els mercats municipals que participen, reunirà en el mercat del Grau a l’alcalde València, Joan Ribó, a la Vicepresidenta de la Generalitat Valenciana, Mónica Oltra, al regidor de Comerç, Carlos Galiana, a la Consellera d’Agricultura, Elena Cebrián, als regidors del consistori de Benestar Social, Consol Castillo, de Devesa-Albufera i Govern interior, Sergi Campillo, de Medi Ambient, Pilar Soriano, de Cultura, Gloria Tello, d’Igualtat i Inserció Socio-laboral, Isabel Lozano, d’Ocupació i Turisme, Sandra Gómez, de Sanitat i Esports, Maite Girau i de Transparència, Roberto Jaramillo i a la Vicepresidenta Primera de la Diputació, Maria Josep Amigó.

Durant la nit de demà, els 14 mercats municipals de València (Castella – Av. Cid, Jesús-Patraix, Jerusalem, Russafa, Central, Rojas Clemente, Mossén Sorell, Torrefiel, Algirós, Cabanyal, Grau, Benicalap, Benimàmet i Natzaret) oferiran als seus clients i visitants una àmplia programació cultural, lúdica i gastronòmica, amb la finalitat de reforçar el caràcter de proximitat d’estos centres comercials propis.

Per això, precisament, el nom de la campanya, “Bonic/a Fest”, que arreplega una tradició de relació afectiva i pròxima entre venedors i clients. Tal com ha subratllat el regidor de Comerç, Carlos Galiana, “els mercats oferixen una experiència de compra molt diferent, de colors, d’olors… i amb un tracte personalitzat i especial… On, si no, et reben amb un «Perla, què vols?»”.

La iniciativa està impulsada per l’Ajuntament, i compta amb el patrocini de l’empresa Amstel i amb la col·laboració de les firmes Mercavalència, Aigües de València, Red Ford de València, MyTaxi, Dacsa, Diputació de València i l’Associació de Dissenyadors de Moda.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.