L’Ajuntament reduïx tràmits i millora les ubicacions dels mercats extraordinaris de Nadal

València Notícies | Redacció.- L’Ajuntament de València ha donat una sèrie de solucions als venedors dels mercats de venda no sedentària de la ciutat de cara a la pròxima campanya comercial de Nadal. En una de les reunions que la Regidoria de Comerç manté de forma periòdica amb les diferents associacions del gremi, s’ha acordat que tots els venedors que tenen llicència en els mercats extraordinaris dels dimecres a l’avinguda del Cid, al Grau i a Benimàmet puguen accedir sense fer cap tràmit extra en l’Administració local a l’edició especial dels mercats extraordinaris que se celebra els dies 4, 11 i 18 de desembre.

plaza-del-ayuntamiento-en-navidad
image-428488

“La Regidoria de Comerç, en el seu objectiu de millorar les condicions i l’activitat dels venedors de la ciutat, impulsa una sèrie de millores per a facilitar l’activitat als comerciants de venda no sedentària de la ciutat, com per exemple agilitzar i alleugerir determinats tràmits administratius”, ha assenyalat Carlos Galiana, regidor de Comerç.

Esta proposta significa un canvi “important” respecte dels anys anteriors, ja que fins ara sols tenien accés al mercat extraordinari de l’avinguda del Cid el 58 per cent dels 721 venedors autoritzats de forma habitual els dimecres, de manera que el 42 per cent es veien privats d’accedir a l’activitat comercial els tres dies extra de Nadal. “Es tracta d’uns dies en què els venedors més desfavorits poden obtindre uns ingressos extra en les dates nadalenques, molt importants per a ells i elles”, ha dit Galiana.

Es tracta d’una solució que ha comptat amb el suport unànime de totes les parts representades en la reunió “perquè és una solució que beneficia clarament la generalitat del col·lectiu” de venedors del mercat extraordinari de l’avinguda del Cid, segons assenyala l’acta municipal de la reunió.

A més, la Regidoria també ha millorat les condicions dels venedors de Nadal del Mercat Central, que fins ara muntaven les parades a l’avinguda del Baró de Càrcer i es veien obligats a desmuntar cada diumenge i dilluns les seues instal·lacions per la coincidència amb els mercats extraordinaris en estos dies, de manera que ara se’ls traslladarà a la plaça del Mercat per a evitar-los estes molèsties.

Pel que fa a la taxa dels mercats de Nadal i Reis, és de 47,16 euros per al mercat extraordinari del Mercat Central, i de 4,81 euros per al del Cabanyal. En els dos casos la parada té una dimensió de dos metres.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.