L’Ajuntament repara la tanca del Complex Municipal d’Abastos

València Notícies | Redacció.- L’Ajuntament de València ha realitzat els treballs necessaris per reparar la tanca del Complex Municipal d’Abastos. La instal·lació presentava diverses deficiències des de feia anys i els veïns i veïnes del barri havien reclamat la seua reparació.

“El Govern de la Nau es preocupa pel benestar de la ciutadania i per aquelles coses que governs anteriors no consideraven importants tot i que els veïns i veïnes dels nostres barris sí les veieren prioritàries per a viure millor. Esta tanca del complex d’Abastos n’és un exemple. Amb esta intervenció la condicionem, evitem riscos per a les persones, especialment per als més menuts i les més menudes, i els demostrem que som un govern que sap escoltar i donar resposta a les necessitats de la gent”, ha afirmat el regidor de Govern Interior, Sergi Campillo.

se-da-respuesta-a-una-necesidad-reivindicada-por-el-vecindario-de-la-zona
image-425940

Les obres han consistit en la inspecció de tota la serralleria de la tanca del centre municipal i la posterior reparació mecànica i substitució de tots els elements que ho requerien. A més, s’han restaurat les reixes metàl·liques d’acer, d’1,1 i 2,2 metres de longitud, respectivament; s’han reparat peces de malles trenades de la tanca i la part baixa de la porta de la tanca que dóna al carrer del Pare Jofré, s’han substituït els capitells de les pilastres per uns altres d’acer inoxidable i s’han substituït els pilastres de les baranes d’eixida pel carrer del Pare Jofré.

La porta principal s’ha traslladat a les naus d’emmagatzematge de l’Ajuntament i s’ha reparat la part baixa amb la substitució de les peces en acer galvanitzat en calent. També s’ha desmuntat la porta de dos fulles que dóna al carrer del Bon Orde i s’ha repassat tota la pedra per consolidar reblums i perforacions.

El pressupost de les obres ha sigut de 52.119,92 euros i el termini d’execució ha vorejat els dos mesos.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.