BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

L’Ajuntament reprèn ‘Sentim els parcs’ per promoure la cultura, els esports i la sostenibilitat

rdp-sentim-els-parcs-octubre-2-1
image-424340
A partir d’aquest dissabte i durant tots els d’octubre hi haurà concerts i activitats per a tots els públics a quatre localitzacions

L’Ajuntament de Castelló reforça l’aposta per promoure la sostenibilitat, la cultura i la conscienciació sobre l’entorn i els jardins públics amb la propera edició de ‘Sentim els parcs’, proposta que arriba aquest dissabte i que s’allargarà fins el proper 30 d’octubre. La iniciativa ha estat presentada aquest dijous per part dels regidors de Cultura, Verònica Ruiz; Esports, Enric Porcar; i Sostenibilitat, Sara Usó, que han treballat de forma conjunta per dinamitzar tots els districtes i oferir activitats d’oci més enllà del centre urbà.

La primera activitat tindrà lloc dissabte al parc Pont de Ferro des de les 11.00 fins les 14.00 amb tallers de monopatí i també sensibilització mediambiental. Cal assenyalar que, tal i com ha explicat la regidora Sara Usó, “la iniciativa d’enguany es basa en conscienciar sobre l’aire i les problemàtiques mediambientals relacionades amb ell”. En aquesta ocasió actuarà el grup Animal Caliente a les 12.30.

La regidora Verònica Ruiz ha avançat que tots els concerts de ‘Sentim els parcs’ “aportaran molta energia a la celebració perquè hem optat per un estil molt rocker que resultarà atractiu a tot el públic”. Al respecte, la regidora ha recordat que algun dels concerts de l’any passat va arribar a aplegar més de 350 persones.

 

La festa continuarà el dia 8 a la plaça Miguel Bellido amb una activitat de bàsquet i el concert de Furious People. Dissabte següent, ‘Sentim els parcs’ arribarà a la plaça Mar de Barents amb futbol i el concert de la Mala Vida. La iniciativa clourà el dia 30 al moll de Costa del Port del Grau amb activitats nàutiques i el concert de Prueba de Cargo.

 

Al respecte, el regidor Enric Porcar ha assenyalat que aquesta proposta és “fonamental per a construir una ciutat educadora i per animar la ciutadania a teixir una societat més cohesionada”.

 

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.