L’Ajuntament trau a licitació l’actualització dels sistemes de comunicació de veu

València Noticies | Redacció.- L’Ajuntament de València ha tret a licitació l’actualització dels seus sistemes de comunicació de veu per a permetre el funcionament correcte de la centraleta i la seua adaptació a les noves tecnologies que han sorgit des de la seua darrera actualització fa ja huit anys. El pressupost de licitació arriba als 94.318,29 euros, IVA inclòs.

La última actualización de hardware y software se hizo en el año 2008.
image-417180

“És molt important que l’Ajuntament de València s’adapte a les noves tecnologies per optimitzar el funcionament de l’administració i els servicis municipals que oferim a la ciutadania. En el cas dels sistemes de comunicació de veu són ja huit anys sense adaptació. Volem una administració àgil i eficient que s’adapte a les necessitats pròpies de la ciutadania i del seu personal en ple segle XXI”, ha explicat el regidor de Govern Interior, Sergi Campillo.

Entre els criteris avaluables de forma automàtica hi haurà la baixa major en el percentatge del pressupost i la reducció del termini d’execució, que al plec de condicions es preveu que serà de 60 dies.

Les modificacions que es realitzaran facilitaran el manteniment dels sistemes, permetran la incorporació de noves aplicacions, comportaran l’ampliació de la capacitat de memòria dels processadors i augmentaran la fiabilitat del sistema, amb la reducció del risc d’incendis que això comporta en eliminar el dispositiu extern.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.