L’alcalde de València ha valorat la detenció ahir de l’expresident de la Generalitat, Eduardo Zaplana

El Govern de la Nau expresa la necesidad de contar con los municipios en el proyecto de tasa turística. (Joan Ribó).L’alcalde de València ha valorat la detenció ahir de l’expresident de la Generalitat, Eduardo Zaplana, en ser preguntat pels periodistes. «El que ha passat amb el senyor Zaplana es veia venir, perquè tothom es recorda de com va arribar a l’alcaldia de Benidorm, del cas Naseiro i de moltes altres coses, però el fet de constatar-ho ara és terrible», ha expressat Ribó, qui ha recordat que «dels quatre presidents de la Generalitat del Partit Popular: un està condemnat; un altre, dormint en la caserna de Patraix, i el tercer, ‘multiinvestigat’».

 

Ribó ha defensat que la majoria de valencians i valencianes són honrats i ha criticat que casos com el de Zaplana i Agramunt «tornen a embrutar el bon nom de València». «El PP és una màquina de corrupció, on si queda alguna poma per podrir-se que isca corrent d’esta cistella, perquè si no, ho passarà malament», ha conclòs Ribó.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.