L’arquebisbe de València demana un govern estable a Espanya davant la situació de “màxima gravetat” que viu Catalunya

El cardenal arquebisbe de València, Antonio Cañizares, durant la celebració d’una litúrgia recent amb motiu de les festes de Nadal. / AVAN

Valencia-Antonio-Canizares-Nadal-AVAN_ARAIMA20160112_0150_57
image-299684
 El cardenal arquebisbe de València, Antonio Cañizares, considera que la situació generada a Catalunya és d'”extrema gravetat” i demana a les forces polítiques “altura de mires i generositat” per configurar un “govern estable pel bé comú d’Espanya i dels espanyols, singularment els més desfavorits, que seran els més perjudicats d’aquesta situació”.

A través d’un comunicat de l’agència de notícies de l’arquebisbat, Cañizares assenyala que la raó i el seny dicten que l’estabilitat la garanteixin “les forces democràtiques, moderades, constitucionalistes, respectuoses amb la llei i les lleis, amb seny”. Cañizares indica que fa aquestes manifestacions “com a ciutadà, un més que sent responsabilitat pel poble que estima de veritat i per al qual vull el millor”.

“L’endarreriment en el temps de la solució d’un govern estable juga en contra de tothom. A qui caldrà demanar les responsabilitats corresponents en el futur?”, es pregunta l’arquebisbe

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

Leave a Reply

Your email address will not be published.