BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

L’Associació de Comerciants del Centre Històric de València, la Musical Alfonso de Orihuela i Carnes Varea de València guardonades als Premis Nacionals de Comerç

27-10-15__Premis_Comerc
image-247728
L’Associació de Comerciants del Centre Històric de València, la Musical Alfonso de Orihuela i Carnes Varea de València guardonades als Premis Nacionals de Comerç

El director general de Comerç i Consum, Natxo Costa, ha assitit hui a Madrid al acte de lliurament dels Premis Nacionals de Comerç Interior atorgats pel Ministeri d’Economia i Competitivitat.
Els Premis Nacionals de Comerç Interior van ser creats al 1997 amb l’objectiu de guardonar l’especial tasca dels Ajuntaments en les seues activitats de renovació urbana comercial, i dels xicotets comerços en la seua labor de desenvolupament comercial i modernització empresarial.
En l’actualitat, consten d’una tercera categoria, relativa al Premi Nacional de Centres Comercials Oberts destinat a guardonar l’associacionisme comercial orientat a la promoció de centres comercials oberts i la potenciació i desenvolupament dels seus òrgans gerencials. Tots ells, compten a més amb dos Accésit, i els esments que s’estimen oportuns.
En aquesta edició s’ha distingit a associacions i comerços de la Comunitat Valenciana. Així els guardonats han sigut l’Associació de Comerciants del Centre Històric de València en la modalitat ACCÉSIT al Premi Nacional a Centres Comercials Oberts; i la Musical Alfonso de Orihuela i Carnes Varea S.L. de València en esment dins del Premi al Xicotet Comerç.
El director general de Comerç i Consum, Natxo Costa, ha mostrat la seua satisfacció pel fet que tres dels premis siguen per a comerços i associacions valencianes. “Des de la Conselleria continuarem treballant en la millora del xicotet comerç i de proximitat tant en els àmbits de les pimes comercials com de les associacions de comerciants”, ha destacat.
Al acte de lliurament han assistit també el regidor de Comerç de València, Carlos Galiana, i el regidor de Comerç d’Orihuela.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.