L’atur baixa en 32.600 persones entre abril i juny a la Comunitat Valenciana

feina_2La Comunitat és la tercera autonomia espanyola amb major descens de l’atur

L’atur ha descendit a la Comunitat Valenciana en 32.600 persones en el segon trimestre d’enguany, la qual cosa la situa com la tercera autonomia espanyola amb major descens de l’atur, per darrere d’Andalusia (–65.400 aturats) i de la Comunitat de Madrid (–45.900).

Segons l’Enquesta de Població Activa (EPA) publicada hui per l’Institut Nacional d’Estadística (INE), en terme anuals l’atur ha descendit a la Comunitat Valenciana en 71.400 persones, la qual cosa la situa com la segona Comunitat amb major descens, solament per darrere d’Andalusia (89.900 menys).

Quant a l’increment de l’ocupació, entre abril i juny d’enguany a la Comunitat ha pujat en 84.900 el nombre d’ocupats, la qual cosa suposa un 4’32 per cent més que fa un any.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.