L’avinguda de Blasco Ibáñez estrena nou carril EMT-taxi

El Servici de Mobilitat Sostenible de l’Ajuntament de València, en coordinació amb l’EMT, ha reordenat esta setmana la planta viària de part de l’avinguda de Blasco Ibáñez, en el tram comprés entre els carrers de Gascó Oliag i del General Elío, en els dos sentits. Les modificacions, juntament amb els treballs d’asfaltatge i repintura de la calçada, han suposat l’establiment del carril dret de la circulació com a carril exclusiu EMT-taxi. També s’han creat 37 places d’estacionament de motocicletes i dos més per a aparcament de vehicles de persones amb diversitat funcional.

 

«Seguim millorant la mobilitat de totes les persones, especialment la seguretat de totes aquelles que utilitzen l’EMT, que utilitzen el taxi, que fan ús de la motocicleta i també de les persones amb mobilitat reduïda», ha indicat el regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi. «En definitiva, atenem les demandes del sector i les demandes ciutadanes per una ciutat més amable, més segura, més accessible».

0831 Carril EMT-taxi Blasco Ibáñez 1 0831 Carril EMT-taxi Blasco Ibáñez 2

A més d’estrenar nou carril EMT-taxi, en el tram on s’ha actuat s’han creat 12 places d’estacionament de motocicletes en sentit General Elío i 25 més en sentit Gascó Oliag, situades al costat de passos de vianants per tal de millorar la visibilitat dels encreuaments. Així mateix, s’han creat dos places d’aparcament per a persones amb diversitat funcional, una per cada sentit.

 

D’altra banda, la parada de taxis entre el carrer del Doctor Gómez Ferrer i la Facultat de Medicina, molt pròxima a la boca de metro de Facultats, s’ha definit com a parada doble, és a dir, de doble fila de vehicles, la qual cosa respon a la necessitat d’espai per part dels taxistes. En este punt, però en la via transversal, s’ha ampliat la zona d’estacionament per a vehicles.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.