Giner: “La guerra freda de tripartit està passant factura als valencians”

  • El portaveu de Cs critica que“baralla política entre Ribó i els seus socis es traduïx en una paràlisi total dels projectes per a Valencia”

Fotografia Fernando GinerValència, . “La guerra freda del tripartit està passant factura als valencians”, ha declarat el portaveu de Ciutadans Fernando Giner sobre les disputes que esta setmana han enfrontat al tripartit pel PAI del Grau. “El tripartit està en una guerra freda, de filtracions a la premsa, de reprotxes en públic, de no saber organitzar, no se saben planificar i tot açò té un impacte molt negatiu per a la ciutat de Valencia”, ha criticat Fernando Giner, el qual ha destacat que “la baralla política entre Ribó i els seus socis es traduïx en una paràlisi total dels projectes per a Valencia”.

El portaveu de Ciutadans ha destacat que “els socis del tripartit s’estan barallant per veure qui mana. No els ixen els comptes electorals i s’estan posant molt nerviosos”.

Giner, el qual ha visitat hui Aumsa junt amb el regidor de Cs Narciso Estellés ha explicat que “mientres els tècnics estan de vacacions, com és normal, el tripartit està fent un espectacle bascós. Açò és només una baralla política sense cap fonament”.

“Valencia està paralitzada, portem tres anys sense mirar al mar i els desencontres i les lluites de poder les estan pagant els valencians. És una autèntica vergonya”, ha conclòs el portaveu de Cs.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

One Response to "Giner: “La guerra freda de tripartit està passant factura als valencians”"

  1. remigio III  3 de septiembre de 2018 at 18:11

    La vergonya i misèria és haver tingut 20 anys manant al vostre germà polític, el pp al País Valencià
    Fer-nos pagar el deute amagat que tenien pel sr. montoro, cap, del mateix partit que ens robava. Sobre les presumptes baralles que vostè voldria veure, menteix i, no tindrà la satisfacció de veure-ho. Els valencians solem ser de carrer i de pocs “raconets” on amagar misèries. Les cremem totes a les falles i les Gaiates castelloneres o a les Fogueres de Sant Joan. Vostès ara volen fer al País Valencià el que estan fent a la República Catalana: donar mal viure i procurar la violència als carrers. Dubte que puguen superar als vostres germans polítics, pp, en aquests afers.

    Responder

Leave a Reply

Your email address will not be published.