L’EACC presenta una trobada amb l’artista audiovisual Alex Reynolds al voltant de l’exposició ‘Te toca a ti’

18.12.19_IVC_Castello

L’Institut Valencià de Cultura a Castelló presenta el pròxim dijous 20 de desembre a les 19.00 hores una trobada amb l’artista basca Alex Reynolds a l’Espai d’Art Contemporani de Castelló, al voltant de la seua obra audiovisual ‘Ver nieve’ (2016), exposada en aquests moments com a part de l’exposició “Te toca a ti”, que pot visitar-se fins al 17 de febrer.

Amb el títol ‘Los pasos también son una imagen’, la trobada a l’EACC consistirà en un diàleg de dos membres del projecte ‘Cinema per vindre’, Sonia Martínez i Miguel Ángel Baixauli, amb l’artista, a partir de la seua pel·lícula. La pràctica artística d’Alex Reynolds es caracteritza per una obsessió constant per l’experimentació amb els codis cinematogràfics. El seu treball explora el potencial invasiu i expansiu del punt de vista, l’empatia o el ritme, així com la conformació d’estructures de poder al voltant dels relats de ficció.

‘Cinema per vindre’ sorgeix el 2013 amb la intenció d’articular un fòrum d’intercanvi, exhibició, producció i reflexió al voltant del cinema i la imatge fílmica contemporània. Què és el cinema hui, com fer-ne i per a qui és el nexe temàtic de totes les seues activitats. En aquesta ocasió, ‘Ver nieve’ ens permetrà explorar aquestes i altres qüestions a partir d’una pel·lícula la protagonista de la qual diu que encarna el cinema.

Alex Reynolds (Bilbao, 1978) és una artista i cineasta que viu entre Brussel·les i Berlín. Recentment ha mostrat el seu treball a Hollybush Gardens (Londres), Estrany de la Mota (Barcelona), FRAC Lorraine (Metz), Galería Marta Cervera (Madrid), Playground Festival (Lovaina), Tabakalera (Sant Sebastià), Artium
(Vitòria), Komplot (Brussel·les), CAC (Vílnius), National Music and Theatre Library of Sweden (Estocolm) o Bonniers Konsthall (Estocolm). Les seues pel·lícules s’han visionat en festivals com FIDMarseille, Les Rencontres Internationales, Aesthetica Film Festival i Kunstfilmtage Düsseldorf.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.