BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

L’Emperador, The VibroWaves i Lost River Bastards s’enfronten en la tercera semifinal del Sona la Dipu a Xàtiva

El Péndulo | Redacció.- A poc a poc es va sabent el llistat de grups que formarà part de la final del Sona la Dipu 2017, que enguany se celebrarà a Sueca el pròxim 2 de setembre. Ja es coneix el nom de dos dels quatre grups que participaran, Dûrga i Frida; el tercer se sabrà aquest dissabte 19 d’agost en la tercera semifinal del programa musical de la Diputació de València, que tindrà lloc a Xàtiva, coincidint amb la Fira de la capital de la Costera.

L’Emperador, The VibroWaves i Lost River Bastards mesuraran les seues forces per aconseguir la tercera plaça en la final. The VibroWaves és un duo de rock format a València amb influències del rock, el hard rock, el blues i el garage. Per la seua banda, L’Emperador és un quartet procedent de Canals que navega pel pop i el rock en valencià. Lost River Bastards és un trio l’estil del qual viatja entre l’indie anglosaxó actual sense perdre l’essència del power-trio.

El grupo Love of Lesbian.

Formacions d’estils i influències diferents que posaran sobre l’escenari tota la seua artilleria musical per a convèncer al jurat i ser la banda escollida. De la mateixa forma que ho farà Love of Lesbian, una banda ja consagrada que serà cap de cartell a Xàtiva al costat de les joves bandes del Sona la Dipu. Els de Sant Vicent dels Horts desgranaran temes del seu últim disc ‘El Poeta Halley’ i algunes de les seues cançons més conegudes, com a ‘Club de Fans de John Boy’ o ‘Algunas Plantas’.

La cita serà aquest dissabte 19 d’agost en el Camp de la Murta de Xàtiva. Per a consultar més informació sobre la semifinal, escoltar als grups o obtenir més informació es poden consultar els perfils del Sona la Dipu en Facebook (@sonaladipu) i Twitter (@Sona_la_Dipu) o visitar la seua pàgina web www.sonaladipu.es

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.