L’EMT contracta un centenar de persones i ja aconsegueix els 1.337 treballadors en actiu

Des de 2015 s’han dut a terme més de 300 contractacions en l’empresa

La EMT mejorará la asistencia médica a su personal.

 

 

La plantilla de conductors i conductores de l’Empresa Municipal de Transports de València (EMT) és la més nombrosa dels últims 10 anys, després de les incorporacions procedents de la borsa els últims dies. En total hi ha 1.226 conductors i conductores a la disposició del servei diari, un centenar més dels quals hi havia en 2015.

 

La plantilla actual de conductors i conductores de l’EMT, després de quasi un centenar d’incorporacions en 2018, és de 1.337 persones, estant 111 en situació de jubilació parcial. Aquestes xifres contrasten amb els poc més de 1.100 conductors i conductores en actiu en 2015.

 

La plantilla no ha deixat de créixer des de l’arribada del Govern de la Nau i ha anat acompanyada també d’un important augment en el nombre d’usuaris cada dia. A més, al llarg del mes d’octubre s’incorporaran més de 15 nous conductors i conductores. Això farà que de la borsa de 300 conductors i conductores que va eixir a l’inici de l’any, només  queden per examinar-se menys de 90. «En la legislatura anterior amb el govern del PP, entre els anys 2011 i 2015, només es van realitzar 96 noves contractacions; ara, en tres anys, s’han  dut a terme 308», ha apuntat el regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi

 

També ha explicat que «aquestes contractacions van arribar després d’anys de falta d’inversió en personal i de l’amenaça de ERE plantejada pel PP». «Nosaltres ens marquem com un dels nostres principals objectius dotar a l’empresa pública de transports de la plantilla necessària per a desenvolupar les seues tasques i ho hem aconseguit», ha afegit.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.