L’EMT incrementa l’oferta de places per a facilitar els desplaçaments a les platges de la ciutat

València Notícies | Redacció.- L’Ajuntament posarà a disposició de la ciutadania 34,4 milions de places en els autobusos de l’EMT per afavorir els desplaçaments urbans durant l’estiu. D’estes, que són 800.000 més que l’any passat, 4,3 milions permetran acostar-se a les platges de la ciutat. Entre les novetats, destaca que la línia 29 allargarà el seu recorregut fins al Passeig Marítim des del 10 de juny. Eixe dia també es posaran en servici les línies especials d’estiu, la 20 i la 23, que, com la 2, arribaran a les platges. A més, la L25, que arriba al Perellonet i al Palmar i entra al Saler des del passat 1 de juny, es vorà reforçada amb vehicles articulats durants els caps de setmana.

 El regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi, ha donat a conéixer hui el servici públic que prestarà l’EMT durant l’època estival, i ha resaltat l’esforç realitzat per incrementar (respecte a l’estiu passat) en un 2% el nombre de places d’autobús que circularan per la ciutat. Les línies que més incrementen l’oferta de l’any 2016 són la 73 (amb un 44,66% més de places) i la 29 (amb un 15,28 % més de places).També hi haurà més places a les linies 28, 9, 19 i 32.La línea 29 alarga su recorrido hasta el Paseo Marítimo, y la 1 y la 25, que llega a El Perellonet, se ven reforzadas con vehicles articulados. (EMT).

Giusepe Grezzi, que ha manifestat “que este increment de recursos es deu a la bona gestió de l’EMT”, ha recordat que la campanya d’estiu es perllongarà fins al 3 de setembre. Durant este temps, els barris de la ciutat estaran connectats  amb les platges per les línies 1, 2, 14, 15, 19, 25, 29, 31, 32 i 95. I en alguns casos amb vehicles  articulats, amb major capacitat.

En la presentació d’esta campanya d’estiu, que, entre altres mitjans, arribarà a la ciutadania a través d’anuncis als busos, marquesines, i xarxes socials, també ha partcipat el gerent de l’Empresa Municipal de Transports, Josep Enric García Alemany, qui també ha anunciat que l’EMT incrementarà l’oferta de places d’autobusos amb motiu de la Gran Fira de València.

“L’oferta global per a l’estiu s’incrementa amb un 2 % més de places, i la de les linies que arriben a les platges també es millora ”, ha conclós Grezzi, qui, a més, ha recordat que la regulació acordada per a afavorir la mobilitat nocturna de les línies de l’EMT ha millorat també la freqüència de pas d’estos autobusos, en un 6%. Entre estes línies hi ha la N1, que arriba als Poblats Marítims.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.