L’enllumenament nadalenc de la plaça de l’Ajuntament, nou atractiu per a la ciutadania

La decoració de Nadal també arriba als barris i pobles de la ciutat

 

 

Jose Cuellar Asuncion 30/11/2018 Valencia, Comunidad Valenciana.  Joan Rib—, acompanyat del regidor de Cultura Festiva i president de la Junta Central Fallera, Pere Fuset, i les Falleres Majors de Valncia 2019, assistix a lÕacte dÕencesa de les llums i lÕarbre de Nadal a la Plaa de lÕAjuntament.

Jose Cuellar Asuncion 30/11/2018
Valencia, Comunidad Valenciana.
Joan Rib—, acompanyat del regidor de Cultura Festiva i president de la Junta Central Fallera, Pere Fuset, i les Falleres Majors de Valncia 2019, assistix a lÕacte dÕencesa de les llums i lÕarbre de Nadal a la Plaa de lÕAjuntament.

La plaça de l’Ajuntament i els barris compten amb motius decoratius i il·luminació amb l’objectiu de dinamitzar la ciutat amb motiu de les festes de Nadal. El pressupost d’enguany destinat per a tal fi, que s’ha incrementat un 33% respecte a l’exercici anterior, s’ha situat en 80.000 euros. Esta partida inclou la il·luminació que s’ha incorporat al pesebre situat a la plaça de la Reina, i als reclams nadalencs dels barris de Benicalap i Malilla, i dels pobles de Forn d’Alcedo i Mauella . Tots estos punts estaran il·luminats de diumenge a dijous, des de les 17.30 hores fins a la 1 de la matinada; els divendres i dissabtes la llum romandrà encesa fins a les 02.00 hores; i la Nit de Nadal i de Reis el servici es perllongarà fins les 03.00 hores.

 L’esmentat pressupost també inclou l’enllumenament de 15 arcs al carrer de la Pau, huit al carrer de Sant Vicent i altres 11 en les entrades a la plaça de l’Ajuntament, al centre de la ciutat. I enguany, s’ha afegit una presa de tensió per a Nit de Cap d’Any a la plaça de Patraix. En total hi haurà vora 30 emplaçaments amb decoració nadalenca.

 «Per quart any consecutiu, el Govern de la Nau ha dissenyat una ornamentació i una il·luminació de Nadal de forma descentralitzada, amb l’objectiu de donar protagonisme a diferents districtes de la ciutat i afavorir l’activitat comercial en estos llocs. Com a gran novetat, enguany altres dos barris i dos pobles de la ciutat se sumen a esta iniciativa municipal», tal com ha reiterat el regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset.

De fet, els barris de Benicalap i Malilla han instal·lat un arbre de Nadal, sumant-se així a les places de Campanar, Patraix, Sant Valer (Russafa), Benimaclet, Creu del Canyamelar, Doctor Collado (Ciutat Vella), Abastos, Sant Marcel·lí i Orriols. I a estos once arbres, cal afegir la il·luminació nadalenca de Forn d’Alcedo i Mauella, amb cortines de llums LED o cartells que desitgen ‘Bon Nadal’, sumant-se així a la resta de pobles de València, que ja els tenien des del passat Nadal.

«De nou, l’Ajuntament ha dissenyat una ornamentació i una il·luminació nadalenques descentralitzades», segons ha conclòs Pere Fuset en fer «una crida a la ciutadania per acostar-se als múltiples punts decorats per tota la ciutat».

 

La decoración de Nadal también llega a los barrios y pueblos de la ciudad

 

 
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.